weboldal készítés

Ön is szeretne profi weboldal tulajdonosa lenni kedvező áron?

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk készített weboldalak megragadják a látogatók figyelmét és a külső megjelenésével bizalmat ébresszen bennük. Egy vállalkozás webes arculatához nélkülözhetetlen alapja a professzionálisan felépített, modern megjelenés.


Az első lépés a weboldal készítés folyamatában a célkitűzés.

Minden sikeres vállalkozás működése során elérkezik arra az elhatározásra, hogy rendelkezzen saját honlappal, így növelve online jelenlétét és vállalkozása hitelességet, ügyfelei figyelmét saját weboldalára fokuszálni. Az előkészítés során elsőként tisztázni kell, hogy pontosan milyen célt szeretne elérni. A cég bemutatását, termékértékesítését, vagy blog oldal létrehozását az olvasóközönség saját tulajdonban lévő weboldalra csábítása, az alábbi felsorolt példák különböző aspektusai egyes célkitűzésének egy weboldal létrehozásánál. Mielőtt a közös munkafolyamat kezdetét veszi, fontos, hogy Önnel/Önökkel egyeztetve megállapítsuk a weblap megalkotásának célját.

A közösen lefektetett célkitűzéseknek megfelelően kerül felépítésre a weboldal szerkezete, elkészítjük a tervezetet a megvalósulásról, megrendelőink elfogadása után nekikezdünk a személyre szabott weboldal elkészítésnek. Fontos kihangsúlyozni, akkor lesz könnyen használható, ha felhasználók gondtalanul megtalálják amit keresnek, elérik az általunk kitűzött célokat.

honlapkészítés
keresőoptimalizálás

Hogyan legyen keresőoptimalizált weboldalunk?

Különféle tényezők szükségesek ahhoz, hogy weboldala megjelenjen a Google találati listáján.

A potenciális ügyfelek, látogatók akkor fognak rátalálni weboldalára, ha az oldal nem csak felhasználóbarát, hanem megfelelő keresőoptimalizált beállításokkal rendelkezik, így a Google számára is láthatóvá válik a holnap és megjelenik a természetes találati listán. Amikor weboldalt készítünk, elvégezzük azokat az alapvető „SEO” beállításokat, amelyek a továbbiakban segítik a weboldalt abban, hogy nagy eséllyel megtalálható legyen a megrendelői keresőiben.

Mit jelent a reszponzív megjelenés?

Minden általunk készített weboldal reszponzív, minden kijelző mérethez illeszkedik a megjelenése, azaz minden készülékre optimalizált, telefonra, tabletre, számítógépre. Mivel az internetezők nagy többsége ma már mobiltelefonról, vagy táblagépről látogatja meg a weboldalakat, elengedhetetlen, hogy a weboldal megjelenése az összes létező kijelző mérethez igazodjon.

A reszponzív megjelenés garantálja, hogy a felhasználók akármilyen eszközről nézik a weboldalt, ugyanolyan minőségű tartalomhoz jutnak.

reszponzív weblap
internetes hirdetés

Mitől lesz kitűnő weblapunk?

A weboldalak megjelenése érdekében szükséges hogy, jó tartalmat alkossunk meg. Figyelembe kell venni, hogy az információ csak akkor fog eljutni a megrendelőihez, ha kiváló tartalommal rendelkezik a weboldal. A Google különféle beállítások útján jeleníti meg, a keresett kulcsszavakat a keresők számára így fontos, hogy megfelelő szakember végezze el.

Arra fogunk törekedni a közös munka folyamatában, hogy mindenben az Ön segítségére legyünk.

A Webtex csapata által alkott weboldal készítés általános szempontjai:

felhasználóbarát Felhasználóbarát kialakítás

Az oldalra látogatóknak könnyedén tudniuk kell használni a honlapot, és az általuk keresett információkat a lehető leggyorsabban el kell érniük. Ennek a megléte nélkül el fogják hagyni az oldalt. A weboldal készítés során mindig a látogatók szemléletével tekintjük a weblapot.

médiafelületek Reszponzív kinézet

Manapság már mobiltelefonon és tableten keresnek ránk az ügyfeleink, már nem csak számítógépen. A megoldás, hogy megjelenítjük különböző méreteken a tartamlakat ennek révén különböző készülékeken is hozzáférhető lesz az ügyfelek számára.

biztonságos kialakítás Biztonságos forma

A saját illetve a felhasználóink adatainak védelem a legfontosabb hogy ne kerüljön harmadik fél tudomására.

gyors betöltés Gyors betöltődési sebesség

Nem várakoztathatjuk meg ügyfeleinket, mindenkinek az idejét tiszteletben tartjuk.

Elemzések Weboldal statisztikák nyomon követese

Folyamatosan látogatottsági arányok nyomonkisérése. Az arányok ismeretében az elemezhető adatok hasznosítása.